PERSONVERNERKLÆRING

Ved å benytte nettsiden fra profilgenser.no, aksepterer du at Profilgenser AS behandler dine personopplysninger i henhold til denne personvernerklæringen, og gjeldende lovgivning om beskyttelse av personopplysninger.

HVA ER PERSONVEROPPLYSNINGER

Personopplysninger dekker alle opplysninger som kan benyttes for å identifisere en person. Personlige opplysninger kan for eksempel være fornavn, etternavn, adresse, emailadresse eller andre kontaktopplysninger.

HVORDAN HÅNDTERES MINE PERSONOPPLYSNINGER?

Det er Profilgenser AS som er behandlingsansvarlig etter de gjeldende reglene om beskyttelse av personvernopplysninger. Vi ønsker å gi deg en best mulig handleopplevelse hos oss, og her finner du en oversikt over hvordan vi håndterer dine personopplysninger ihht. Personopplysningsloven, herunder EU-forordning 2016/679 (General Data Protection Regulation, heretter kalt «GDPR»).

Dette er personopplysningene vi behandler:

HVA BRUKES MINE PERSONOPPLYSNINGER TIL?

Ved å oppgi dine personopplysninger gir du ditt samtykke til at vi bruker dine opplysninger til å levere den servicen du forventer.

Vi bruker dine personopplysninger til følgende formål:

DELER DERE MINE PERSONOPPLYSNINGER?

Vi deler kun dine personopplysninger med våre leverandører innenfor kundeservice, analyse/statistikk, betaling, transport og teknisk support. Disse leverandørene trenger opplysningene for å kunne levere tjenester til oss innenfor rammene av de behandlingsaktiviteter som fremgår av denne erklæringen. Vi har databehandleravtaler med de aktuelle leverandørene som setter tydelige begrensninger for hvordan de kan bruke dine personopplysninger i samsvar med gjeldende personvernregelverk

HVOR LAGRES MINE PERSONOPPLYSNINGER?

Alle personopplysningene dine lagres innenfor EU/EØS.

HVORDAN KAN JEG ADMINISTRERE MINE PERSONOPPLYSNINGER?

Du kan når som helst velge å endre dine personopplysninger. Kontakte oss for å få hjelp.

HVEM HAR TILGANG TIL PERSONOPPLYSNINGENE MINE?

Dine personopplysninger behandles bare av autorisert personell som har tilgang til informasjonen i kraft av sin yrkesmessige stilling, og som er underlagt en forpliktelse til utelukkende å hente/bruke dataene for det spesifiserte og legitime formålet de ble samlet inn for.

HVOR LENGE LAGRER DERE DATA?

Dine personopplysninger blir lagret så lenge det er nødvendig for å utføre tjenestene beskrevet i denne erklæringen, eller så lenge loven pålegger oss å beholde dem. Deretter blir de slettet.

INFORMASJONSKAPSLER

Når du besøker våre nettsider, plasseres en informasjonskapsel (cookie) som brukes til å gjenkjenne din datamaskin eller mobiltelefon. Den gir informasjon om din aktivitet på våre nettsider. Den gjør det lettere for deg, da cookies gjør at din mobiltelefon eller datamaskin f.eks husker login-opplysninger ved ditt neste besøk. Cookies gir også oss informasjon om din adferd på våre nettsider, som gjør at vi kan tilpasse mer relevant innhold til deg.

KORTKJØP

Ved kortkjøp samarbeider vi med en autorisert betalingsformidler (Bambora AS) som hjelper oss med å kontrollere at kortet er gyldig for kjøp direkte mot banken din.

Når du handler med kort forbeholder vi oss retten til å foreta en personkontroll. All kommunikasjon er kryptert, slik at ingen kan fange opp den informasjonen som du skriver inn.

OPPHAVSRETT

Innholdet på denne nettsiden er opphavsrettslig beskyttet og tilhører Profilgenser AS.

KONTAKTINFORMASJON

Behandlingsansvarlig er Profilgenser AS, Kanalveien 90, 5068 Bergen. Har du spørsmål  ta gjerne kontakt oss på post@profilgenser.no eller på telefon 92 11 30 40